Wie zijn wij?

Het projectteam van Zon Op Alle Daken is al geruime tijd actief in de duurzame sector. Gedreven door onze ambitie om de energietransitie voor iedereen toegankelijk te maken, te versnellen en meer daken te gebruiken voor zonne-energie is Zon Op Alle Daken opgericht als sociale onderneming.

Als initiatiefnemer van het project zijn wij de bestuurders van de ‘Coöperatie Zon op Alle Daken’ U.A. Het werk verrichten we uiteraard niet alleen, maar in een team en in samenwerking met lokale energiecoöperaties.

Hotze Hofstra
Coöperatieve Bedenker

Hotze is sinds 2012 zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf TeamHotze ondersteunt hij gemeenten, provincies, energiecoöperaties en scholen in heel Noord-Nederland bij hun duurzaamheidsprojecten. Daarnaast is hij initiatiefnemer van Zonnescholen – met meer dan 100 deelnemende scholen het grootste zonnestroomproject in het onderwijs in Nederland. Hotze is in 2018 benoemd tot Energiecommissaris van Groningen.

Email HotzeLinkedinTeamHotze
Musetta Blaauw
Postcoderoos Bloemist

Bloemschikken is een vak apart, zeker als het om postcoderozen gaat. Musetta berekent, organiseert én werft deelnemers en zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen. Als wervelwind zet ze de eerlijke energietransitie in beweging en inspireert zij iedereen om een steentje bij te dragen en mee te doen! Ze zet abstracte ideeën om in praktische uitvoering en weet diezelfde ideeën om te zetten in begrijpelijke taal voor iedereen. Musetta is ook penningmeester in het bestuur van Grunneger Power.

Email MusettaLinkedIn
Rogier Kaatee
Solar Engineer

Zonnepanelen op een dak plaatsen, daar gaat - als het aan ons ligt - een zorgvuldig proces aan vooraf. Van weten hoeveel er op het dak past, wat de beste opstelling is tot een of het dak veilig genoeg is om de zonnepanelen te dragen en hoe er veilig gewerkt kan worden. Solar Engineer Rogier tekent het uit, controleert het en stuurt alle technische partijen aan om te voldoen aan onze hoge standaarden!

Email RogierZon Op Alle ZakenLinkedIn
Elte Hillekens
Projectondersteuning
Email